ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία MOTOSPORTING ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας το 2004.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κύριος Καπέλης Απόστολος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της μηχανοκίνησης, αφού από το 1995 είχε ενεργή συμμετοχή στα περιοδικά 4ΤΡΟΧΟΙ, 2ΤΡΟΧΟΙ και 0300, σε δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, σε παρουσιάσεις, διεθνείς εκθέσεις, καθώς και συμμετοχή σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Λεωφόρο Λαυρίου 8, στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, σε ένα δρόμο που είναι συνδεδεμένος με τα καταστήματα αυτοκινήτων, θα βρείτε ότι αυτοκίνητο επιθυμείτε, αλλά και εάν δεν υπάρχει μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία για εσάς.

Σκοπός της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη του σύγχρονου αυτοκινητιστή και μοτοσικλετιστή από την αγορά ή την ανταλλαγή αυτοκίνητο με αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα με μοτοσυκλέτα, με αυτοκίνητο και το αντίστροφο, αλλά και τη συντήρηση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. 

Στόχος της εταιρείας MOTOSPORTING είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και κάθε χρόνο να βελτιώνει τις παροχές της προς τους καταναλωτές – συνεργάτες, βρίσκοντας πάντα τις πιο συμφέρουσες λύσεις για όλους. Παράλληλα με τις υπάρχουσες συνεργασίες ετών με πελάτες – συνεργάτες, χτίζουμε και νέες σχέσεις ετών με όλου όσους αναζητούν ένα συνεργάτη – φίλο που θα βρίσκεται δίπλα τους και μετά την πώληση του οχήματος.

Motosporting

Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 8, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
210 6666662
6934040300
info@motosporting.gr